Jeugd Muziek Podium; een mooi initiatief

Op zaterdag 11 december om 19:15 ‘s avonds wordt het optreden van het Jeugd Muziek Podium Putten uitgezonden via Youtube.

Dit is de locatie : https://youtu.be/aMwd-W68Nj0 waar het zal worden uitgezonden. Je kan nu al kijken of je de goede plek kan vinden. Als je dat doet dan kan het zijn dat youtube verteld dat de première is op: 11 dec. om 10:15 PST… maar dat is een andere tijdzone, de tijd is ECHT zaterdag 11 december om 19:15.

Om de musicerende jeugd in Putten een kans te geven hun talent te laten zien is het Jeugd Muziek Podium Putten in het leven geroepen door Lions ClubPutten “Arkemheen’ en CultuurPutten. Muziekdocenten en hun leerlingen zullen optreden in het theater Stroud.

Het oorspronkelijke idee voor een Jeugd Muziek Podium komt bij de Lions Club Putten “Arkemheen” vandaan. Zij willen alo enige tijd iets doen voor jeugd en muziek nadat de Streekmuziekschool het toneel had verlaten. Zoals is deze avond bedacht. De gedachte is dat wanneer je muziek maakt, je dat ook een keer op een podium moet kunnen opvoeren.

In het verleden heeft Lions Putten actief meegeholpen met de organisatie van Klassiek in de Natuur op Landgoed Schovenhorst. De Lions heeft destijds het evenement mee gefinancierd, op voorwaarde dat leerlingen uit het basisonderwijs ook een programma aangeboden kregen.

Na het succes van vorig jaar willen zowel CultuurPutten als Lions Club Putten “Arkemheen” er een jaarlijks terugkerende traditie van maken.